Recent Activity

Activity List

  • Thanks for sticking with us for 9 years.
    April 18
  • Thanks for sticking with us for 4 years.
    April 18
  • beto.optiart earned the First Comment badge.
    Commenting is the best way to get involved. Jump in the fray!
    April 18
  • Thanks for sticking with us for a full year.
    April 18
  • Thanks for sticking with us for 2 years.
    April 18
  • Thanks for sticking with us for 3 years.
    April 18
  • Thanks for sticking with us for 5 years.
    April 18
  • Good-morning from Athens, Greece.
    I own several things from Harman Group and among them some Crown amplifiers too. I was using Band manager software (for the first time) for my two Xti's (XTI 4002), and I found out that I have to download and install audio architect in order to return the amplifier to factory settings. I think that I should be able to do this with the Band manager too. Please consider to add this possibility in a future update.
    Another issue is that Harman Group has left out android support which is the most popular system among mobile devices, and focusing only on IOS. I have two android tablets, but i need to bye an ipad to work with ViSi remote on my Si impact.
    Thank you for your time.

    April 18
  • Welcome Aboard!
    April 17
  • Hyyr earned the Eighth Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 8 years.
    April 17
  • Lisiane, DanChang, Yames, GasminA, holly and 3 others joined.
    Welcome Aboard!
    April 16
  • dmnik74 earned the First Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for a full year.
    April 17
  • dmnik74 earned the Second Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 2 years.
    April 17
  • dmnik74 earned the Third Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 3 years.
    April 17
  • dmnik74 earned the Fourth Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 4 years.
    April 17
  • dmnik74 earned the Fifth Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 5 years.
    April 17
  • dmnik74 earned the Sixth Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 6 years.
    April 17
  • ericmedley earned the Name Dropper badge.
    Mentioning someone in a discussion (like this: @Name) is a great way to encourage dialog and let them know who you’re talking to.
    April 17
  • eloyjazz earned the First Comment badge.
    Commenting is the best way to get involved. Jump in the fray!
    April 16
  • Thanks for sticking with us for 2 years.
    April 15
  • omarkert, germanb, Blackelk, gcsrp79, blaze and 9 others joined.
    Welcome Aboard!
    April 15
  • belfegor3 earned the First Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for a full year.
    April 15
  • belfegor3 earned the Third Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 3 years.
    April 15
  • belfegor3 earned the Fourth Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 4 years.
    April 15
  • belfegor3 earned the Fifth Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 5 years.
    April 15
  • belfegor3 earned the Sixth Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 6 years.
    April 15
  • belfegor3 earned the Seventh Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 7 years.
    April 15
  • belfegor3 earned the Eighth Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 8 years.
    April 15
  • belfegor3 earned the Ninth Anniversary badge.
    Thanks for sticking with us for 9 years.
    April 15
  • I just purchased the Sound Craft Signature 22 series Multi track to work with my DAW , running into issues I can only send and receive sounds on the first and second channels all the other channels 3 - 22 are unresponsive .Master and the FX returns are also working. My Daw setup is Cubase ver 5 running on a windows 7 PC , Not sure my software maybe dated and causing these issues, any advise would be appreciated.. Also any DAW that runs on Win 7 and the Sound Craft console sig 22 I'd be willing to do the purchase.
    Blackelk

    April 15