Device_id for touch panels

JOHNBONZJOHNBONZ Junior MemberPosts: 99
I found the AMX PI doc that lists the Device_id of AMX devices but I want to know the Device id of --- 8400, 8400i and R4:

http://www.amx.com/techdocs/HelpFiles/AMX-ProductInformation/Public-FlashHelp/AMX_Product_Information_(AMX-PI).htm#Changes_In_This_Release.htm

So the documentation lists it as follows:

R4 = DEVICE ID: hex value-- $0142 -- decimal value--322
8400i DEVICE ID: hex value-- $0143 --- decimal value-- 323
8400 DEVICE_ID: hex value-- $0121 -- decimal value-- 289

but when I run the Device_Info from my program I get

Line 39 (01:17:28):: 10004 --R4
Line 40 (01:17:28):: MANUFACTURER_STRING=AMX LLC.
Line 42 (01:17:28):: DEVICE_ID_STRING = Mio R4
Line 43 (01:17:28):: DEVICE_ID =322
Line 44 (01:17:28):: VERSION =v3.01.38
Line 45 (01:17:28):: FIRMWARE_ID =929

Line 28 (01:17:28):: 10011-this is my 8400i
Line 29 (01:17:28):: MANUFACTURER_STRING=AMX LLC
Line 31 (01:17:28):: DEVICE_ID_STRING = MVP-8400
Line 32 (01:17:28):: DEVICE_ID =289
Line 33 (01:17:28):: VERSION =v2.86.55
Line 34 (01:17:28):: FIRMWARE_ID =302

Line 17 (01:17:28):: 10009 -- this is my 8400
Line 18 (01:17:28):: MANUFACTURER_STRING=AMX LLC
Line 20 (01:17:28):: DEVICE_ID_STRING = MVP-8400
Line 21 (01:17:28):: DEVICE_ID =323
Line 22 (01:17:28):: VERSION =v2.86.55
Line 23 (01:17:28):: FIRMWARE_ID =592

The R4 device is correct but the 8400 and 8400i and backwards - is this a typo in the documentation?Why is this backwards

Comments

Sign In or Register to comment.