Home AMX User Forum AMXForums Archive Threads AMX Applications and Solutions VisualArchitect
Options

Multiple KP bug?

I am playing around with VA and I will post in the other threads asap. While creating a new test system, I decided to add a second keypad and touchpanel to the system. The touchpanel dragged in and autoconnected no problem. When I brought in the second keypad, it didn't autoconnect and it would not let me connect it manually. Is there something I missed?

Jeff

Comments

  • Options
    VA will not let you "wire-up" multiple devices to the axlink port, you need to add an ABS and connect it to the Master, then each keypad to the ABS, just as you would for-real.
  • Options
    Spire_JeffSpire_Jeff Posts: 1,917
    Well, that is my lack of experience with large quantities of axlink devices :) I normally have few enough to just put 2 wires into the axlink connector. Occasionally, I have to wire nut 3 wires together with a pigtail.

    I do like that VA is forcing the use of the product, because it makes it a little neater and easier for installers. Is there a plan to add a feature that will recommend required support devices as needed? IE, you add an MVP-8400 Touchpanel, the program would popup a window asking if you would like to add a wireless access point at this time. It should even default to the NXA-WAP200G.

    Jeff
  • Options
    It has been discussed, make sure you post all your other feature requests and issues on the forum, the more the better.
Sign In or Register to comment.