Home AMX User Forum NetLinx Studio

Plasma to switch from Video to RGB

David_wDavid_w Junior MemberPosts: 23
I have made an RGB and Video butoon for the Plasma and am trying to get it to switch when ever I hit the selected button. Below is the code I wrote but I keep getting error message anyone see what I am doing wrong.

Define_Function RGB_Select()
{
IF (!RGB_Input)
{
send_string dvPlasma,"'@G',13"
wait 20 send_string dvPlasma,"'%A1000',13"
SEND_STRING 0, "'%A1000',13"
On [RGB_Input]
Off[Video_Input]
}
}
Define_Function Video_Select()
{
IF (!Video_Input)
{
send_string dvPlasma,"'@G',13"
wait 20 send_string dvPlasma,"'%A1012',13"
SEND_STRING 0, "'%A1012',13"
Off [RGB_Input]
On[Video_Input]
}
}

Under Event

// Plasma RGB
BUTTON_EVENT[dvTP,302]
{
PUSH:
{
SEND_STRING dvPlasma,"'@G',13"
wait 10 send_string dvPlasma,"'A%1000',13"
send_string 0, ",'%A1000',13" /////// ERROR HAPPENS AT or Above.
}
}
BUTTON_EVENT[dvTP,303]
{
PUSH:
{
SEND_STRING dvPlasma,"'@G',13"
wait 10 send_string dvPlasma,"'A%1012',13"
send_string 0, ",'%A1012',13"
}
}

Comments

  • mpullinmpullin Obvious Troll Account, Marked for Deletion Posts: 949
    Good ol' Fujitsu :)

    The line immediately above your comment starts with A% instead of %A.
    Also, the line of your comment has an extra comma in there -> ",'%A1000',13"
  • David_wDavid_w Junior Member Posts: 23
    Thank you

    Thank you so much.... I been looking at the code for about an hour now. At least someone knows what they are doing. Thanks again.
  • yuriyuri Junior Member Posts: 861
    you have two functions to handle the switching but you don't use them?
Sign In or Register to comment.